REVIEWS

Ik kan natuurlijk over mijn werk vertellen,
maar belangrijker is wat anderen vinden…

Het contact met de opdrachtgevers maakt het werk ook erg leuk, ik kom bij de mensen thuis en probeer hun wensen om te zetten in een fantastisch kunstwerk waar zij weer heel blij mee zijn. Mijn werk geeft zó veel voldoening. Kijk hieronder maar eens bij de reviews hoe leuk de reacties op mijn werk zijn.

De kastdeuren van Dikkiedik zitten erin en het staat echt ge-wel-dig! Ben er gewoon ontzettend blij mee!! De kinderen en mijn man vinden het ook prachtig geworden. Nogmaals super bedankt!

Anette

We vinden het echt super mooi geworden. Bedankt!!

Els Evenboer

Lonneke heeft bij ons een muurschildering bij het zwembad gemaakt! Het zwembad is nu 1 jaar ingebruik en is erg mooi geworden. We zijn nog steeds blij met de muurschildering. We maken nog iedere dag gebruik van het zwembad, het is echt heerlijk!

Marijke & Brugt, Gerbrich, Bouke, Hedwich en Elske

Lonneke heeft een muurschildering op mijn slaapkamer gemaakt!. Ik wilde graag graffiti. Nu heb ik een draak boven mijn bed. Precies zoals ik wilde. Net echte graffiti! Ik vind hem prachtig. De draak lijkt net echt licht te geven. Super cool!

Ivar, 14 jaar

Begin 2011 heeft Lonneke de eerste muurschildering gemaakt in ons huis, op de kamer van onze dochter. Wij hadden maar een heel basaal idee en zij heeft daar een schitterend ontwerp bij bedacht in een mooie stijl en mooie kleuren. Vervolgens heeft zij dit ontwerp heel mooi op de muur geschilderd. Haar aanpak was zeer professioneel en zij werkte vlot. Met de nu verwachtte komst van een jongens tweeling, konden wij niet anders dan ook voor hen zo’n mooie muurschildering te laten aken. Ook dit keer weer, heeft Lonneke het zeer goed aangepakt. Het ontwerp werd heel netjes in samenspraak opgezet en zij had goede tips over wat wel en niet verstandig en mooi is. Kortom, wij zijn super blij met de twee muurschilderingen die onze kinderkamers sieren. Het is absoluut aan te raden om Lonneke te vragen voor een muurschildering.

Marlijn

Zoals je kunt zien op de muurschildering is het een prachtig plaatje geworden! Rustig, heel sfeervol. Wij hebben wel iets bijzonders met het strand en de zee, dus dat was het thema voor de muurschildering. Zee en strand geeft vrijheid en dat heeft Lonneke erg mooi gemaakt! Wat ons opviel is dat de kleine details heel mooi zijn geschilderd. Een vlieger, het touw langs de planken naar het strand. Heel secuur en echt! Onze complimenten voor Lonneke, we zijn zeer tevreden over het resultaat voor de baby-kamer. En Sem die slaapt er heerlijk bij, ook belangrijk! Wat ook leuk was, was het enthousiasme waarmee Lonneke aan de slag is gegaan en we vonden het leuk om met haar te overleggen. Bij deze van harte aan te bevelen voor het maken van een schilderij voor in uw woning.

Janine en Derk-Martijn

Lonneke heeft in onze babykamer een muurschildering gemaakt van Tijgertie. Het is zo mooi gedaan het lijkt net of hij er echt zit. En zoals ze zelf zei en waar het helemaal mee eens ben, als je er naar kijkt wordt je al vrolijk.

Tessa

Lonneke heeft op de kamer van onze zoon een prachtige muurschildering gemaakt. Ze neem uitgebreid de tijd om te bespreken wat de wensen zijn en heeft na het gesprek dit geweldig weten om te zetten in een prachtige muurschildering. De zee met al haar dieren en planten. Wij kunnen Lonneke meer dan aanbevelen. Ze is een echte vakvrouw!

Riphagen

Lonneke heeft in het voorjaar van 2009 onze oldtimer (Fiat 500)) op de garagedeur geschilderd. Ik had een klein ontwerpje gemaakt, die Lonneke op detail heeft uitgewerkt. Het resultaat is echt verbluffend geworden. Mooier dan ik had durven hopen. Verhouding vakwerk / prijs een 10.Alom positieve reacties. De schildering zit er nu ruim 2 jaar op, geen enkel teken van verslechtering, vervaging o.i.d. Kortom, zeer zeker een aanbeveling waard.

Marco

Lonneke heeft een prachtige muurschildering voor ons dochtertje op de babykamer gemaakt. We konden zelf een ontwerp aanleveren en Lonneke heeft dit heel mooi uitgevoerd.We genieten er iedere dag van! Echt een aanrader voor ieder baby- of kinderkamer.

Karin en Henk-Jan

In de praktijkruimte van Gezellig Stralen in Uden heeft Lonneke twee geweldige schilderingen gemaakt. Lonneke is vakkundig, werkt netjes en denkt vooral goed mee in wat passend is. Ik zou haar zeker aanraden!

Maaike Dortmans, Praktijk Gezellig Stralen

Lonneke heeft op de kamer van onze dochter drie prachtige flamingo’s geschilderd. In allerlei tinten roze geeft de schildering een fijne sfeer aan de kamer. Lonneke is heel prettig in de omgang en betrouwbaar. Met haar werk maakt zij een verschil in je interieur.

Bas

Ondertussen heb ik flink wat ervaring met het ontwerpen en schilderen op allerlei verschillende voorwerpen en ondergronden. In mijn portfolio zijn voorbeelden te zien van schilderwerk dat ik heb gemaakt in opdracht van bedrijven en particulieren.

Je zult zien dat ik echt van alles doe. Het is mij niet gauw te gek, zolang ik maar kan schilderen.