Er staat iets heel moois te gebeuren in mijn wijk. Er groeit wat, er bloeit wat, het hele jaar door.

Prachtige bloemboeketten kunnen de straten gaan kleuren.

En dat niet alleen, deze bloemen kunnen zelfs de lucht zuiveren, zoals echte planten dat kunnen.

Boysen heeft een speciale verf ontwikkeld die stikstofoxide (NOx) uit de lucht kan zuiveren. Ik maak geen geintje hoor, het werkt echt. Grote bedrijven zoals Shell, Converse, luchthavens en universiteiten over de hele wereld hebben KNOxOUT air cleaining paint al gebruikt om de lucht te zuiveren met deze verf. Kijk maar eens op www.knoxoutpaints.com wat deze verf allemaal kan.

Wat een bijzonder spul he? Nu wil ik met KNOxOUT prachtige kleurrijke bloemboeketten gaan schilderen. Hoe tof is dat!


Woon je toevallig in de buurt en hou je van bloemen en schone lucht?

Heb je ook een mooie muur waar ik een heerlijk kleurrijk bloemenboeket op mag schilderen, stuur me dan even een berichtje opĀ info@lonnekeschildert.nl. Je mag me ook bellen op 0654363185, als ik niet net op de ladder sta, neem ik wel op!